Obrenovac, 25.06.2019

'Južni vetar' ponovo u Obrenovcu (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 25.11.2018.
Bioskop obrenovačkog Doma kulture pridružio se akciji 'ODUVAJMO PIRATERIJU'

Foto:Promo
Film "Južni vetar" doneo je bioskopu Doma kulture u Obrenovcu traganje za boljim životom i uzvraćenom ljubavi. Izazvao je veliko interesovanje, pa se za ovogodišnji filmski hit na blagajni SKC-a svake večeri tražila karta više. Sada stižu nove projekcije...

Scenario, koji potpisuju Petar Mihajlović i Miloš Avramović, inspirisan je autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje i oslikava suštinsku borbu između dobra i zla.

Istovremeno, to je poučna priča upućena mladima u Srbiji, ispričana kroz isprepletane sudbine njihovih vršnjaka i svih onih, koji su jureći za boljim životom, napravili pogrešan izbor.

„Ovaj scenario je rezultat moje potrebe da na poučan način prenesem mlađim generacijama sve ono što sam kao klinac doživeo i preživeo odrastajući 90-ih godina na ulicama beogradskog naselja Mirijevo, okružen ekstremnim nasiljem i siromaštvom, u svetu bez heroja. Scenario je posvećen mojim preminulim drugovima i drugaricama, a moj junak govori u njihovo ime", rekao je Miloš Avramović.

Pored Miloša Bikovića u filmu ćemo videti i Miodraga Radonjića, Dragana Bjelogrlića, Nebojšu Glogovca, Miloša Timotijevia, Jovanu Stojiljković, Srđana Todorovića, Bogdana Diklića, Aleksandra Berčeka, ali tu su i gosti iz Bugarske, Hristo Šopov i Ivaylo Zahariev.

Osim novih datuma, tu su i nove cene karata. Naime, nedavno je došlo do ilegalne distribucije ovogodišnjeg najvećeg bioskopskog hita, zbog čega su se producenti odlučili za spuštanje cene projekcija.

Akciji "ODUVAJMO PIRATERIJU" pridružio se i bioskop SKC-a, pa će se karte za nove projekcije prodavati po ceni od 150 DINARA!

Projekcije:

Petak, 30. novembar, subota, 1. i nedelja, 2. decembar u 20.00 časova

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE