Obrenovac, 25.06.2019

'Južni vetar' se vraća u SKC! (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 14.12.2018.
Poslednji dani 2018. godine rezervisani su za još dve projekcije filma koji je oduševio publiku širom zemlje i sveta

Foto:Promo
Film "Južni vetar" doneo je bioskopu Doma kulture u Obrenovcu traganje za boljim životom i uzvraćenom ljubavi. Izazvao je veliko interesovanje, pa se za ovogodišnji filmski hit na blagajni SKC-a svake večeri tražila karta više. Dobra vest je da su uoči dočeka Nove 2019. godine zakazane još dve projekcije...

Scenario, koji potpisuju Petar Mihajlović i Miloš Avramović, inspirisan je autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje i oslikava suštinsku borbu između dobra i zla.

Istovremeno, to je poučna priča upućena mladima u Srbiji, ispričana kroz isprepletane sudbine njihovih vršnjaka i svih onih, koji su jureći za boljim životom, napravili pogrešan izbor.

„Ovaj scenario je rezultat moje potrebe da na poučan način prenesem mlađim generacijama sve ono što sam kao klinac doživeo i preživeo odrastajući 90-ih godina na ulicama beogradskog naselja Mirijevo, okružen ekstremnim nasiljem i siromaštvom, u svetu bez heroja. Scenario je posvećen mojim preminulim drugovima i drugaricama, a moj junak govori u njihovo ime", rekao je Miloš Avramović.

Pored Miloša Bikovića u filmu ćemo videti i Miodraga Radonjića, Dragana Bjelogrlića, Nebojšu Glogovca, Miloša Timotijevia, Jovanu Stojiljković, Srđana Todorovića, Bogdana Diklića, Aleksandra Berčeka, ali tu su i gosti iz Bugarske, Hristo Šopov i Ivaylo Zahariev.

Usled ilegalne distribucije ovogodišnjeg najvećeg bioskopskog hita, producenti su se nedavno odlučili za spuštanje cene projekcija.

Akciji "ODUVAJMO PIRATERIJU" pridružio se i bioskop SKC-a, pa će se karte i ovog puta prodavati po ceni od 150 DINARA!

Projekcije:

Subota, 29. i nedelja, 30. decembar u 20.00 časova

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE