Obrenovac, 20.10.2018

Dejvid Linč razgovara sa beogradskom publikom 12. septembra


Izvor: Beta,Lokalne novine | Obrenovac, 09.09.2017.
Američki reditelj Dejvid Linč razgovaraće u utorak, 12. septembra, oko 20 časova putem video linka sa beogradskom publikom u Dvorani Kulturnog centra Beograda, najavili su organizatori

Foto:Dean Hurley
Posetioci će od 19 časova moći da pogledaju dokumentarni film "Meditacija, mir i kreativnost" sa prevodom na srpski jezik u produkciji Fondacije Dejvida Linča za svetski mir i obrazovanje bazirano na svesti.

Linč je u filmu odgovarao na različita pitanja vodećih svetskih novinara, studenata filmskih akademija i publike koja je u velikom broju pratila njegova predavanja.

Potom u 20.10 sledi direktno uključenje Linča putem video linka, a vizuelni umetnik će sa beogradskom publikom razgovarati o svojim fotografijama, procesima kreativnosti, uverenju da obrazovanje zasnovano na svesti i transcedentalnoj meditaciji može značajno doprineti stvaranju mira i istinskog napretka u čitavom svetu.

Izložba radova Dejvida Linča, crno-belih foto montaža i foto - grafika pod nazivom "Malepriče", biće do kraja septembra postavljena u Likovnoj galeriji, Galeriji Artget i Galeriji Podroom Kulturnog centra Beograda.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE