Obrenovac, 20.01.2019

„Lord of the dance“ ponovo pred beogradskom publikom!


Izvor: mondo.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 18.12.2017.
Majkl Fletli sa predstavom kakvu do sada niste videli opet u Beogradu

Foto:Printscreen
Muzičko scenski spektakl ponovo stiže u Beograd, u utorak 10. aprila 2018. sa početkom u 20 časova.

Karte za ovaj šou su u prodaji i mogu se kupiti na prodajnim mestima Eventima, i na blagajni Centra "Sava", a cene će se kretati u rasponu od 2.200 do 3.500 RSD.

U aprilu naredne godine domaća publika će uživati u jedinstvenom "Lord of the Dance" plesnom spektaklu, koji još od davne 1998. i izvođenja na čuvenoj Vembli Areni drži svetski rekord od 21 uzastopne rasprodate predstave. Nakon osvajanja pozorišnih hala širom sveta, poput Vest Enda i Brodveja i obaranja rekorda u broju prodatih ulaznica, ""Lord Of The Dance" se vraća u beogradski Centar "Sava", ovaj put predstavom koja do sada nije viđena kod nas.

Višestruko talentovani članovi ove umetničke trupe, beogradskoj publici prikazaće fantastičan miks muzike i plesa, tradicionalnog i savremenog. Rasveta, specijalni efekti i najbolje svetske akrobate u savršeno ukomponovanoj celini, prirediće spektakl za svačije oči, koji će publika dugo pamtiti. Light show, strobovi, RGB laseri, pirotehnika, specijalne mašine za pravljenje magle, topovi sa konfetama i mnogi drugi specijalni efekti, zajedno sa velikim LED video zidom, sastavni su deo ovog spektakla. Kako ovaj šou uvek ide u korak sa vremenom, za novu turneju spremaju se efekti koji su poslednja reč tehnologije i koje do sada niko nije imao prilike da koristi.

Čuveni svestrani umetnik Majkl Fletli predvodiće umetničku trupu "Lord Of The Dance" na novoj turneji. Majkl Rajan Fletli je proslavljeni plesač, koreograf, glumac, reditelj i producent. Tokom protekle dve decenije osmislio je, producirao i nastupao u nekoliko izuzetno uspešnih predstava, uključujući Feet of Flames, Celtic Tiger i njegov najnoviji šou "Lord of the Dance".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE