Obrenovac, 15.02.2019

Yo La Tengo nastupa u Beogradu


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 22.01.2018.
Trio iz Hobokena, Yo La Tengo, nastupiće u Beogradu 12. maja, kada će promovisati novi album 'There's a Riot Going On', koji će biti objavljen 16. marta za etiketu Matador

Foto:Promo
U pitanju je njihovo petnaesto studijsko izdanje koje nasleđuje ploču "Stuff Like That There" iz 2015, odnosno prvi album nakon "Fade" (2013.) sačinjen kompletno od originalnih pesama.

Reč je o toploj i ambicioznoj ploči čiju produkciju potpisuju sami članovi jednog od najslavnijih bendova u istoriji roka, čiji se muzički izražaj oslanja na čistu buku i spokojnu lepotu, kao i sve ono između.

"Godine 1971, kada se nacija nalazila na ivici surovog raspada, Sly and the Family Stone objavili su "There's a Riot Goin' On", album napunjen mračnom energijom", navodi se u saopštenju za javnost. "Sada, u sličnim okolnostima, Yo La Tengo objavljuje ploču pod istim imenom, ali sa drugačijim nagonom, ploču koja nudi alternativu besu i očaju".

Novi album sadržaće petnaest numera, a trio je otkrio četiri pesme sa istog i to: "You Are Here", "Shades of Blue", "She May, She Might" i "Out of the Pool".

Yo La Tengo će predstojeće proleće provesti na svetskoj turneji koju će započeti krajem marta u Mineapolisu. Sredinom aprila dolaze u Veliku Britaniju, a pored mnoštva datuma po Evropi, 12. maja nastupiće u Domu omladine Beogradu, odnosno dan ranije u Zagrebu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE