Obrenovac, 09.07.2020

Peđolinov 'Smehotresni kalambur' zabavio obrenovačke mališane


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 22.07.2019.
Pod platanima SKC-a najmlađi Obrenovčani uživali su u različitim igarama i melodijama

Foto:lokalnenovine.rs
"Obrenovačko leto" priredilo je u nedelju svojoj najmlađoj publici "Smehotresni kalambur". Reč je o specifičnom mjuziklu za decu, dobroj žurci koju vodi dečiji zabavljač Peđolino.

Na letnjoj sceni Sportsko-kulturnog centra smenjivali su se igra, gluma, pevanje, praćeni smehom mališana, ali i njihovih roditelja.

"Kod dece je to uvek standardno. Morate da ih nasmejete, morate da im pevate, da i oni pevaju. Ja jedino to radim i tako se razlikujem od svih. Kod mene deca ustanu, igraju, pevaju - prijateljski", rekao je o svom smehotresnom programu Predrag Vuković-Peđolino, dečiji zabavljač.

On kaže da se najbolji pokazatelj kvaliteta programa vidi na licima najmlađih, kao i u njihovim reakcijama i učešću u pesmama i igrama.

"Program se brusi, a to se radi mesecima. Sa decom vidite šta valja, šta ne valja, šta ide, šta ne ide. To je veoma odgovoran posao. A onda je najlepše kada vidite da se deca smeju i da odu srećna kući", kazao je Peđolino.

Dečiji zabavljač primetio je da se obrenovačka publika značajno razlikuje od ostalih, a tokom ove posete našem gradu objasnio je i po čemu.

"Ima jedna specifičnost u Obrenovcu. I kada sam bio u vrtićima, školama, kada sam radio ovakve programe za decu... Ovde su deca jako zahvalna publika, učestvuju, opušteni su i vole to kad imaju program. U centru Beograda nije baš tako. Tamo imaju telefone i slično, a ovde je baš lepo", rekao je Peđolino, zadovoljan zbog druženja sa decom.

Peđolinov program upotpunile su i živahne koreografije plesnog studija "Impuls", zahvalnost zbog dobre žurke pod platanima najmlađi su pokazali kroz smeh i aplauze.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE