Obrenovac, 24.02.2019

„Čorba od kanarinca“ ponovo pred Obrenovčanima


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 14.01.2018.
Utorak, 16. januar 2018. godine u 20 sati na velikoj sceni SKC Obrenovac

Foto: lokalnenovine.rs
Predstava ,,Čorba od kanarinca" u izvođenju obrenovačkog ,,Malog Amaterskog Teatra", po drugi put će se odigrati u utorak, 16. januara 2018. godine u 20 sati na velikoj sceni Doma kulture ,,Obrenovac". Ulaz je besplatan! 

Jeca i Meda se vole. Vole se već trinaest godina, iskreno i potpuno. Jeca želi da se venčaju da bi se voleli još više. Meda nikako ne želi da se venčaju, kako se posle ne bi voleli manje. Pet minuta pred zakazan termin u opštini, njih dvoje pronalaze kompromis – u tih pet minuta će se igrati braka, videti kako im ide i onda odlučiti.

Kroz ovaj jednostavan, duhovit zaplet, Miloš Radović se maestralno poigrava svim arhetipskim situacijama koje nosi jedan muško-ženski odnos. Autor uspeva nemoguće – da krivicu i zasluge podeli na ravne časti, pri tom vešto i oprezno igrajući na tankoj ivici između dinamične komedije i nežne monodrame.

Sve to uopšte ne bi bio toliko smešno i zabavno da to dvoje večitih protivnika nisu neizlečivo vezani jedno za drugo. Na kraju krajeva, Čorba od kanarinca jeste komad o ljubavi koji će obrenovačkoj publici dočarati Dejan i Aleksandra Petrović glumci Malog Amaterskog Teatra.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE