Obrenovac, 20.10.2018

Nemilosrdna komedija 'The Books Of Knjige' stiže u bioskope (VIDEO)


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 02.11.2017.
Humoristički sastav 'The Books Of Knjige' spremio je žestoku komediju, u kojoj nema kompromisa i praštanja!

Foto:Promo
Dugometražni film crnogorskih pajtonovaca „The Books of Knjige – Slučajevi pravde“ premijerno biće prikazan u Beogradu 8. novembra u bioskopu Cineplexx UŠÄ†E Shopping Centar (20.30h). Na redovnom repertoaru bioskopa naći će se od 9. novembra, kad će biti organizovana i svečana projekcija u Novom Sadu u bioskopu Arena Cineplex (20.30h).

Ako imate slab stomak, onda se dobro pripremite za ovaj film! Buksovci su na veliko platno preneli živopisne likove, poput nesposobnih i korumpiranih policajaca, popa narkomana, religioznih mafijaša i nevernih žena. Dugo publika u Srbiji nije bila u prilici da gleda komediju koja pulsira od crnog humora i koja će sigurno dobro da „protrese“ publiku u bioskopskim salama.

O „potresu velikih razmera“ govori i Zoran Marković Zonjo, režiser filma i jedan od aktera ove urnebesne komedije: „Ovo je sigurno najbolji proizvod The Books of Knjige ikada, i sa glumačkom podrškom Kolje Pejakovića, Nebojše Glogovca, Zorana Kesića i Zenita Đozića iz originalne postave sarajevskih Nadrealista, film 'The Books Of Knjige: Slučajevi pravde' je nuklearna bomba koju bi i Kim Džong poželio vidjeti“.

Pored buksovaca - Veselina Gajovića, Gorana Vujovića, Aleksandara Radunovića i Zorana Markovića, koji nose glavne uloge, u filmu se pojavljuju i glumačke zvezde sličnog senzibiliteta: Nikola Kolja Pejaković glumi glavnog negativca, Izudin Bajrović tumači načelnika policije, a tu su i Nebojša Glogovac, Zoran Kesić, Stefan Bundalo, Zenit Đozić. Glavnu žensku ulogu igra Tihana Ćulafić.

Scenario potpisuje Aleksandar Radunović Popaj, a direktor fotografije je Dalibor Tonković. Za muziku u filmu „The Books Of Knjige: Slučajevi pravde“ bio je zadužen Nemanja Nedeljković, član benda Stereo Banana iz Niša, dok dva songa pripadaju duetu sarajevskih bendova Letu štuke i Dubioza kolektiv, i mostarskom bendu Zoster.

Pogledajte trejler za film „The Books of Knjige: Slučajevi pravde“:

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE