Obrenovac, 22.02.2019

Ko će gostovati na koncertu Josipe Lisac u Sava centru?


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 08.02.2018.
Muzička diva Josipa Lisac odlučila je da pozove kao specijalne goste na svoj beogradski koncert 14. februara u Sava centru bend Chui, sa kojima ima uspešan zajednički singl 'Tebi putujem'

Foto:Vanja Vučinić
"Pjesma je izvrsna. Ponovno sam naišla na talentirane, mlađe ljude s kojima sam mogla krasnu suradnju ostvariti i jako sam sretna zbog toga. U njoj mogu pronaći sebe i pružiti sebe“, objašnjava Josipa.

Zagrebački džez-rok-elektronik bend Chui, čiji su album "Third Sun From The Stone” brojni kritičari proglasili za najbolji u Hrvatskoj 2015. godine, izvešće prvi put sa Josipom pred našom publikom uživo u Sava centru "Tebi putujem", kao što su to nedavno učinili u dvorani Lisinski u Zagrebu.

Prepoznatljiva je po pop-rok hitovima kakvi su "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Boginja" i "Danas sam luda", Josipa Lisac slavljeničku turneju povodom 50 godina karijere simbolično završava koncertom 14. februara 2018. godine u beogradskom Sava centru! Josipa je turneju bila započela na prethodni Dan zaljubljenih upravo u rasprodatom Sava centru.

Ulaznice za koncert Josipe Lisac za Dan zaljubljenih u Sava centru koštaju 1.800, 2.100, 2.400 i 2.800 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE