Obrenovac, 18.07.2018

R.E.M. slavi 25. godina svog kultnog albuma i ima dve nove stare pesme (VIDEO)


Izvor: nme.com,spin.com,Lokalne novine | Obrenovac, 06.10.2017.
Čuvena američka rok grupa R.E.M. ove godine proslavlja 25. godišnjicu izlaska jednog od svojih najpoznatijih i najznačajnijih albuma 'Automatic for the People'

Foto:Promo
Bend će, tim povodom, objaviti reizdanje albuma koje će se u prodaji naći 10. novembra. Album će biti (re)izdat u nekoliko različitih formata.

"Deluxe Edition", na četiri diska, sadržaće 20 prethoodno neobjavljivanih demo snimaka benda sa proba za "Automatic for the People".

"Deluxe Anniversary Edition" imaće posebno pakovanje u kome će se, osim diskova, naći i knjiga od 60 stranica, sa do sada neobjavljivanim fotografijama benda.

Tu je i "25th Anniversary Edition", na dva diska, koje osim reizdanja albuma, sadrži snimke sa jedinog živog nastupa R.E.M.-a iz 1992. godine.

Kao najavu slavljeničkog izdanja, bend je objavio delove prethodno neobjavljivanih demo numera "Mike’s Pop Song" i "Devil Rides Backwards".

Originalni album "Automatic for the People" objavljen je 5. oktobra 1992. godine. Do sada je prodat u više od 18 miliona kopija.

.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE