Obrenovac, 24.02.2019

Podrška Pozorišnom kongresu


Izvor: novosti.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 12.02.2018.
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljevi─ç potpisao je ugovor sa dekanom FDU Milo┼íem Pavlovi─çem, povodom podr┼íke Svetskom kongresu Me─Ĺunarodne federacije za pozori┼ína istra┼żivanja

Foto:Tanjug


´╗┐

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljevi─ç potpisao je ugovor sa dekanom FDU Milošem Pavlovi─çem, povodom podrške Svetskom kongresu Me─Ĺunarodne federacije za pozorišna istra┼żivanja. Na njemu ─çe se u Beogradu (od 9. do 13. jula) okupiti oko hiljadu istra┼żiva─Źa iz celog sveta. Tema kongresa je "Pozorište, nacija i identitet - izme─Ĺu migracija i stabilnosti", a u─Źesnici ─çe tra┼żiti odgovore kako pozorište, izvo─Ĺa─Źke umetnosti i performans mogu da se bave pitanjima egzila, raseljavanja, razli─Źitosti kroz istoriju, ali u naše vreme.

Predsednik Programskog odbora kongresa je redovna profesorka FDU Ivana Vuji─ç, koja je inicijator i pokreta─Ź projekta, dok su ostali ─Źlanovi prof. Zoran Eri─ç, rektor Univerziteta umetnosti u Beogradu, prof. Miloš Pavlovi─ç, dekan Fakulteta dramskih umetnosti, prof. dr Milena Dragi─çevi─ç Šeši─ç i prof. dr Ivan Medenica.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE