Obrenovac, 15.02.2019

'Rokenrol nikada više neće biti mejnstrim u Srbiji'


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 16.01.2018.
'Nikada više u našoj zemlji rokenrol neće biti mejnstrim muzika', izjavio je Gordan Kičić, koji igra glavnu ulogu u filmu 'Patuljci sa naslovnih strana' u režiji Milorada Milinkovića

Foto:Prinscreen YouTube/Taramount
Premijera crnohumorne komedije "Patuljci sa naslovnih strana" biće 17. januara u Sava centru, a pored Kičića igraju: Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Jelena Đukić, Ljuba Bandović, Tamara Krcunović, Rale Milenković, Olga Odanović...

Milinkovićevo ostvarenja prikazuje život, razne dogodovštine i spletke najvećeg rijaliti maga na ovim prostorima, koga igra upravo Kičić.

"Drago mi je da ponovo radim sa Miloradom i bio mi je izazov da uđem u tako kompleksan lik. Nije lako ući pod kožu karakteru koji sam u filmu oživeo. Ako bismo razmišljali o njegovoj moralnoj vertikali, ona nije baš na mestu, ali baš zbog toga sam se dogovorio sa rediteljem da ga ne osuđujemo već da ga odbranimo i da mu damo ljudsku stranu", rekao je Kičić.

Dodao je da su se svi vrlo lepo zabavljali na snimanju filma.

"Sreo sam neke od kolega koje dugo nisam video... Napravili smo film koji ne osuđuje, ali pokazuje izvesne anomalije u našem društvu."

Napominje, međutim, da inspiraciju nije pronalazio gledanjem televizijskih formata koji danas dominiraju u Srbiji.

"Niti znam ko pravi rijaliti programe niti ih gledam... Gledao sam nekoliko talent šou formata i to je sve... Karakter koji igram sam izmaštao na osnovu vrlo preciznog scenarija koji mi je Milinković dao i to je sve...", reako je Kičić.

A govoreći o karakterima u filmu i atmosferi stvorenoj u kojoj caruju rijaliti programi, Kičić ceni da se rokenrol nikada više neće odupreti turbo-folku u Srbiji.

"Nikada više u našoj zemlji rokenrol neće biti mejnstrim muzika. Sve je otišlo predaleko. To je tako i gotovo", kazao je Kičić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE