Obrenovac, 10.12.2018

'Stado' najbolji film 3. Kosovo i Metohija međunarodnog filmskog festivala (VIDEO)


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 17.12.2017.
Publika je rekla svoje...

Foto:Printscreen
Najbolji film 3. Kosovo i Metohija međunarodnog filmskog festivala (KMMFF) po glasovima publike je komedija "Stado", čiji je reditelj Nikola Kojo, saopšteno je na svečanom zatvaranju Festivala.

Festival je zatvorio reditelj Danilo Bećković, čiji su filmovi "Mali Budo" i "Jesen samuraja" osvojili nagradu publike za najbolji domaći film na prvom i drugom izdanju festivala.

Bećković je sinoć izrazio veliko zadovoljstvo što se treći KMMFF održava baš u Gračanici i istakao da je veoma važno da je festival organizovan, pohvalivši koncept programa koji je kombinacija filmova za decu i domaće produkcije iz prethodne godine.

"Prezadovoljni smo pre svega ljudima ovde i nekako nam je to najveći utisak. Želim da se zahvalim Domu kulture Gračanica i entuzijazmu svih koji su bili uključeni u organizaciju", rekla je koordinatorka festivala Sara Brkić, dodajući da je poseta bila bolja u odnosu na prošlu godinu bez obzira što se ovogodišnje izdanje Festivala održalo tokom radne nedelje.

Ivan Stojković iz Doma kulture Gračanica se zahvalio publici "koja je bila veoma dobar saradnik na festivalu“. On je istakao da su Evropski kulturni forum i Dom kulture Gračanica prezadovoljni kako je prošao festival.

Prihod od ulaznica projekcije filma na "Mlečnom putu" Emira Kusturice, koji je prikazan prvog festivalskog dana, organizatori su prosledili u dobrotvorne svrhe, Centru za osobe ometene u razvoju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE