Obrenovac, 24.10.2018

Predstava „Veliki talas“ u SKC Obrenovac


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.10.2017
Pozorišna sala SKC, subota, 11. novembar 2017. godine u 20.00 sati
Pozorišnu predstavu "Veliki talas", u izvođenju "Zvezdara teatra" obrenovačka publika moći će da pogleda u subotu, 11. novembra 2017. godine u 20.00 sati u pozorišnoj sali SKC "Obrenovac".


Reč reditelja: "Dunja i Marko su, posle dugogodišnjeg zabavljanja, odlučili da stupe u zajednički život ali su zapeli kod pitanja GDE. Dunja živi sa bakom u stanu od 150 kvadrata. Ove komedije ne bi ni bilo da se Marko sviđa baki Nataliji... ali, avaj! Ni baka (Natalija), ni njena ćerka Daša (Dunjina tetka) ne mogu Marka "očima da vide"! Na Dunjin predlog da se Marko, ipak, doseli kod njih, Natalijin odgovor je više nego jasan: "Samo preko mene mrtve!" Da se ne bi "venčali u staračkom domu", Dunja smišlja plan kako da privoli baku i tetku da prihvate Marka kao izabranika njenog srca! Da li će, ili još bolje, kako će realizovati svoj plan, saznaćete u nekih sat i po, uživajući u predstavi Veliki talas!" 


Tekst: Igor Amadei. Režija: Nenad Gvozdenović. Igraju: Ljiljana Stjepanović, Lana Karaklajić, Pavle Pekić, Tanja Bošković, Rade Marković, Stevan Piale. 

Cena ulaznica: parter 700,00, balkon 400,00 dinara (uz đačku knjižicu i indeks cena ulaznice na balkonu je 200,00 dinara).

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE