Obrenovac, 20.02.2018

Džejson Momoa pred domaćom publikom u filmu 'Pod pretnjom'(VIDEO)


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 01.02.2018.
Džejson Momoa, do sada najpoznatiji po ulozi Kala Drogoa u 'Igri prestola', a uskoro oličenje novog superheroja Akvamena i junak rimejka 'Vrana', 15. februara ulazi u srpske bioskope filmom 'Pod pretnjom' (Braven) Lina Oedinga

Foto:Fame Solutions / Promo
Zgodni Havajac igra drvoseču Džoa Brejvena koji sa porodicom dolazi da zatvori kolibu zbog snežne oluje. Tu pronalazi heroin koji je ostavila grupa kriminalaca kada im je kamion sleteo s puta, s namerom da se kasnije vrate po nju. Kriminalci odlučuju da pobiju celu Džoovu porodicu i time uklone svedoke, ali planove im kvari drvoseča koji kreće u borbu za familiju na život i smrt.

Zbog svoje konstitucije (visok je 193 cm), Momoa često igra snažne momke, ali ne krije da voli izazov koji nosi snimanje filmova kao što je "Pod pretnjom".

- Bilo je naporno, pre svega zbog hladnoće. U takvim uslovima rizikujete moguće ozbiljne povrede. Mnogo smo snimali na snegu što je bilo vrlo iscrpljujuće. Ali ipak, s ove distance, zaista sam uživao. Ekipa je bila sjajna - kaže Momoa.

"Pod pretnjom" je prvi dugometražni film Lina Oedinga, vrhunskog kaskadera koji je radio na filmovima "Pravednik", "Logan", "Betmen protiv Supermena"...

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE