Obrenovac, 20.05.2019

Tužna vest za fanove 'Igre prestola': Poslednja sezona tek 2019. (VIDEO)


Izvor: klix.ba,Lokalne novine | Obrenovac, 10.12.2017.
Epozode osme sezone će se znatno razlikovati od prethodnih...

Foto:HBO/HELEN SLOAN
Sofi Tarner, glumica koja u "Igri prestola" tumači ulogu Sanse Stark, potvrdila je da spletke u Vesterosu ipak nećemo gledati sledeće godine, već da osma i poslednja sezona popularne serije stiže tek krajem 2019. godine.

Tarner je u intervjuu za Varajeti objasnila da će poslednja sezona "Dark Phoenix" biti emitovana tek u novembru 2019. godine, kao i da je ona producent u svom sledećem filmu i da se raduje stvarima koje je čekaju u budućnosti.

Poslednja sezona imaće samo sedam epizoda, za razliku od prvih šest koje su imale po 10 epizoda, odnosno sedma sezona - sedam epizoda. Međutim, epizode osme sezone trajaće znatno duže, u proseku po 80-90 minuta.

Produkcija osme sezone počela je u oktobru, a već ranije su tvorci serije David Beniof i Den Vajs za Entertejnment vikli najavili da nameravaju da na poslednjoj sezoni rade godinu i po. Snimanje će trajati do kraja leta, nakon čega sledi postprodukcija. Zato nije moguće da sezona bude gotova do kraja 2018. godine.

Igra prestolja je trenutno najpopularnija HBO-ova serija dosad snimljena, a osvojila je Zlatni globus i 38 Emi nagrada, čime je postala najnagrađivanija serija u istoriji Emija.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE