Obrenovac, 18.10.2018

Srpska grupa snimila pesmu mobilnim telefonom (VIDEO)


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 22.12.2017.
Grupa Artan Lili ima iza sebe uspešnu koncertnu godinu, u kojoj je poklonike svog zvuka obradovala brojnim singlovima i privlačnim video-spotovima

Foto:Promo
U susret Novoj godini, popularni beogradski sastav, objavio je estetski izazovan video-spot za novu pesmu “Nije svejedno”.

“Napravili smo novu pesmu na telefonu i snimili ceo spot u jednom kadru“, izjavio je frontmen Bojan Slačala i dodao: “Shvatili smo da vrhunska muzika može da se pravi i na telefonu. Ovo je nešto sasvim novo i za publiku i za nas. Nadam se da ćete uživati u novom zvuku Artan Lilija”.

Pesma “Nije svejedno” naći će se i na njihovom novom albumu “New deal”, koji će sledeće godine objaviti izdavačka kuća Lampshade Media.

Režiju video-spota u jednom kadru potpisuje dugogodišnji saradnik benda Staša Tomić, koji je ovom prilikom izjavio: “To je to, to su Artani u punom sjaju, ekipa na gomili, hormoni, telefoni. Potrudili smo se svi zajedno da vam prenesemo autentični ovovremenski impuls mladosti. Savršena stvar za lep početak jedne Nove godine”!

Energična četvorka dugo nije nastupala u Beogradu, a sad imaju više razloga za svirku: nove pesme, novi spot i novog gitaristu. Artan Lili najavljuju ekskluzivni koncert 2. januara u beogradskom klubu Elektropionir na kome će se publici predstaviti prvi put novi gitarista Ivan Skopulovič.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE