Obrenovac, 19.01.2018

On je najisplativiji glumac sveta u 2017. godini


Izvor: INDEPENDENT,Lokalne novine | Obrenovac, 29.12.2017.
Holivudski glumac Vin Dizel svrgnuo je ove godine svog kolegu Dvejna Džonsona sa prvog mesta liste najisplativijih glumaca sveta u ovoj godini, piše Forbs

Foto:Getty Images
Zahvaljujući ulozi u filmu "xXx: Return Of Xander Cage", Dizel se našao na prvom mestu liste glumaca čiji su filmovi ostarili najveću zaradu u 2017. godini. Ovaj naslov doneo je bioskopskim blagajnama čak 1,6 milijardi dolara.

Zarada od 1,5 milijardi dolara koja je pripala filmu "Jumanji: Welcome To The Jungle", obezbedila je Steni drugu poziciju na listi, dok se na trećem mestu nalazi glumica Gald Gadot, čiji je film "Justice League" bioskopskim blagajnama doneo 1,4 milijarde dolara.

Sledi Ema Votson na četvrtom mestu, sa filmom "Beauty And The Beast" koji je zaradio 1,26 milijardi dolara, glumac Džoni Dep našao se na petom mestu Forbsove liste, dok su filmovi "Star Wars: The Last Jedi" i "Murder On The Orient Express", koji su zaradili ukupno 1,08 milijardi dolara obezbedili glumici Dejzi Ridli šestu poziciju.

Film "Spider-Man: Homecoming" u kojem glumi Tom Holand zaradio je 888 miliona dolara, pa se tako ovaj glumac našao na sedmom mestu liste, a iza njega slede Kris Prat na osmom mestu i Kris Hemsvort na devetom mestu.

Džon Bojega glumio je u tri filma koja je publika imala priliku da vidi ove godine - "Star Wars: The Last Jedi", "Circle" i "Detroit", a zahvaljujući njihovoj ukupnoj zaradi od 800 miliona dolara, zasluženo se našao na desetoj poziciji liste.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE