Obrenovac, 19.08.2022

PREDSTAVA ”SAMO DA TI KAŽEM KOLIKO TE VOLIM” U SKC OBRENOVAC


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 23.03.2022.
Milenko Pavlov i Ljiljana Đurić čekaju vas u petak 25. marta od 20 časova na velikoj sceni obrenovačkog pozorišta.

Foto:Promo
U petak, 25. marta na sceni Obrenovačkog pozorišta sa početkom u 20 časova biti odigrana pozorišna predstava: "Samo da ti kažem koliko te volim". Reč je o komediji koja je urađena po noveli italijanskog pisca Antonija Amura. 

Više muških (stvarnih i mogućih) likova iz našeg vremena tumači Milenko Pavlov, a nekoliko ženskih junakinja igra Ljiljana Đurić.

Dramatizaciju potpisuje Duško Anđić, koji napominje da je poznati italijanski pisac u navedenim knjigama zabeležio niz svojih razmišljanja koja tokom bračnog zajedništva, pogotovo ako je ono dugačko i dosadno, ljudima padaju na pamet. 

“To, kažu psiholozi, još više učvršćuje takve zajednice koje se, baš zato, u najvećem broju i održavaju u takvom stanju sve do svog prirodnog, nenasilnog nestanka. Njegovim zapažanjima dodao sam i neka vlastita.

Reč je, dakle, o duhovitoj scenskoj priči o svakodnevici, o sporazumima i nesporazumima, o lepom i ružnom, o svemu što nas okružuje i onome što sami proizvedemo u toj iskonskoj zajednici muškarca i žene. Uz ovu predstavu hajde da se od srca nasmejemo kako junacima na sceni, tako i sebi, ne uzimajući ništa preterano ozbiljno, ni u pozorištu, ni kod (svoje) kuće. Takva su vremena.“

Ulaznice su u prodaji na blagajni Sportsko-kulturnog centra ”Obrenovac”.


Cena ulaznice za parter je 600,00 dinara, a za balkon 400,00 dinara.

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE