Obrenovac, 21.06.2024

UPLOVITE U SVET AVATARA


Izvor: Nova.rs/Mona Cukić/Lokalne novine | Obrenovac, 18.08.2022.
Nova verzija u bioskopima uoči premijere nastavka

Foto:Promo/MCF MegaComFilm


Posle gotovo trinaest godina spremno dočekujemo nastavak sage o Avatarima sa egzotične planete Pandora, ali pre premijere nastavka "Avatar: Put vode" koja je zakazana za 15. decembar, "20th Century Studios" je pripremio iznenađenje za sve verne fanove – novu, remasterovanu verziju prvog dela sage u 4K formatu i HDR zvukom, spremnu za IMAX bioskopski užitak koja će u bioskopima širom Srbije biti od 22. septembra.

Svi ljubitelji filma će moći da uplove u futurističku 3D avanturu u 2154. godinu, smeštenu na planetu Pandoru.

Reditelj Džejms Kameron je 2009. godine napravio film koji će ubrzo postati najisplativiji film svih vremena. Pre trinaest godina tim filmom je otpočelo bioskopsko uživanje u 3D formatu, koje će ove godine sa ponovnom distribucijom filma biti na još višem nivou, kako bi se publika spremila za nastavak filma koji ih očekuje krajem godine, a za koji je reditelj ostvarenja obećao da će pomeriti granice doživljaja filma u bioskopskim salama.

Podsetimo, glavne uloge u filmu poverene su Semu Vortingtonu, Zoe Saldani, Sigurni Viver, Kejt Vinslet, Mišel Rodriges, Stivenu Langu i Đovaniju Ribisiju. Dok je film nagrađen sa čak tri prestižne nagrade Oskar i to za: kinematografiju, umetničke direktore i za najbolju primenu vizuelnih efekata.

Nastavak sage "Avatar: Put vode" o čudesnim stanovnicima zemlje Pandore koji prikazuje nova bića – ribe koje lete, Na'vi narod i građanski rat među njima u bioskopima biće od 15. decembra.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE