Obrenovac, 19.08.2022

VRAĆA SE DŽON SNOU


Izvor: Headliner/B92/Lokalne novine | Obrenovac, 20.06.2022.
Legenda o Džonu Snou još nije do kraja ispričana...

Foto:Profimedia


The Hollywood Reporter javlja da je Kit Harington potpisao ugovor za ponavljanje uloge u predtojećoj seriji koja će biti nastavak “Game of Thrones”.

Reč je o prvoj spin-off seriji HBO hita čija će se radnja odvijati posle događaja iz izvorne serije. U slučaju lika Džona Snoua, poslednji put smo ga videli kako ide severno od Zida pošto je ubio Deneris Targarjen.

Vest je iznenađujuća iz više razloga. Na primer, programski predsednik HBO Kejsi Blojs prethodno je odbacio spin-off seriju s izvornim GoT zvezdama. I sam Harington je javno govorio o uticaju koji je igranje Džona Snoua imalo na njegovo mentalno zdravlje, što ga je na kraju navelo da se prijavi na rehabilitaciju 2019. godine.

"Prošao sam kroz neke poteškoće s mentalnim zdravljem", rekao je u intervjuu za SiriusXM 2021. godine.

"Mislim da je to bilo direktno zbog prirode serije i onoga što sam radio godinama", dodao je.

Projekat o Džonu Snou je sedma poznata spin-off serija "Game of Thrones" u razvoju na HBO. "House of the Dragon", prednastavak o kući Targarjen, trebalo bi da bude premijerno prikazan 21. avgusta.

Ostali projekti uključuju "The Sea of Snake" o Lordu Korlisu Velarionu; "10 000 Ships" o ratnici princezi Nimeriji; "A Knight of the Seven Kingdoms" prema Martinovim fantastičnim romanima "Tales of Dunk and Egg"; i dramsku animiranu seriju pod nazivom "The Golden Empire".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE