Obrenovac, 24.10.2021

MERILIN MONRO I MARIJA KIRI ZAJEDNO U MJUZIKLU


Izvor: Kurir.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 06.07.2018.
Ne propustite predstavu o 12 značajnih žena iz istorije

Foto:Profimedia
Škola mjuzikla "Eudven" ovog leta nudi gledaocima da u mjuziklu "Vrtlog senki prošlosti" uče od najvećih žena prošlosti, od Kleopatre, preko Marije Kiri, pa sve do Merilin Monro.

Ova predstava, koja će biti premijerno izvedena 12. jula od 20 sati u Akademiji 28, govori o bogatom ali sebičnom mladiću, kome u teškom periodu njegovog života pomažu znamenite dame. On pokušava bogatstvom da postigne sve, živeći praznim, neispunjenim životom. Zbog pogrešnih odluka počinju da ga proganjaju duhovi sadašnjosti, prošlosti i budućnosti. U trenutku neizbežnosti nastupaju snažne heroine svog doba i pokazuju mu koje su prave vrednosti života kroz svoja iskustva.

Tako junak ovog mjuzikla od Kleopatre uči o hrabrosti, od Merilin Monro o lepoti, od Agate Kristi o mašti, od Koko Šanel o stilu, od Elenor Ruzvelt o borbi za ljudska prava... Pouke će dobiti i od Edit Pjaf, Fride Kalo, Ane Pavlove, kraljice Viktorije...

Inače, škola mjuzikla "Eudven" nastala je 2016. godine na inicijativu Lidije Vuletić, tada još uvek mlade studentkinje, koja je imala veliku želju da ljudima u Srbiji proširi svest upravo u mjuziklima.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE