Obrenovac, 31.05.2020

KAPETAN DŽEK U SRPSKOJ PRESTONICI


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 07.01.2019.
Džoni Dep krajem januara snima film u Srbiji

Foto:Getty Images
Poznati američki glumac Džoni Dep doći će, krajem januara, u Beograd, kako bi nastavio snimanje filma "Minamata", o slavnom ratnom fotografu Judžinu Smitu.

Zvezda filmova "Pirati sa Kariba", "Ubistvo u Orijent ekspresu" i "Fantasticne zveri" u Japanu je započeo snimanje filma, koji se bavi životnom pričom fotografa koji je razotkrio trovanje živom stanovnika japanskog grada Minamata, uzrokovano ispuštanjem teških metala iz hemijske fabrike kompanije "Ciso", navodi Blic.

Depov agent je boravio krajem decembra u Beogradu, kako bi dogovorio detalje snimanja filma i njegovog boravka u gradu sa srpskim delom ekipe, rekao je izvor lista.

Dogovoreno je da glumac sa najbližim saradnicima bude smešten u luksuznom hotelu u centru grada, gde će mu biti zagarantovana privatnost, a uz sebe će imati privatno obezbeđenje koje će ga pratiti u slučaju da mu bude bila potrebna zaštita od paparaca.

Nakon Srbije, planirano je da Dep nastavi snimanje u Crnoj Gori. Još uvek nije poznato da li će neko od srpskih glumaca učestvovati u projektu.

Depu će ovo biti treći put da boravi u Beogradu. Prvi put je bio 1992, a drugi 2010. godine, oba puta na poziv reditelja Emira Kusturice. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE