Obrenovac, 25.06.2019

KRALJ VALCERA U SRPSKOJ PRESTONICI


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 07.12.2018.
Violinista Andre Riu na proleće u Beogradu

Foto:Getty Images
Svetska zvezda, violinista Andre Riu, nesumnjivo jedan od najpopularnijih internacionalnih muzičara našeg vremena, nastupiće 22. maja naredne godine u beogradskoj Štark areni.

Karte za njegov koncert našle su se u prodaji od danas u 10 sati i već je prodato 1000 ulaznica.

Proslavljen kao savremeni "kralj valcera" od Meksika do Australije, Andre Riu igra u svojoj sopstvenoj ligi sa oko 600.000 posetilaca godišnje, nadmašujući čak i najveće zvezde kao što su Bruno Mars, AC/DC ili Rihanna.

"Muzika i posebno valcer su veoma važan deo mog života. Ova divna muzika mi omogućava da donesem svetu radost života i humor. Sve je dozvoljeno na mojim koncertima: smejanje, plakanje, igranje, pevanje. Emocije su tajna mog uspeha", kazao je Riu.

Koncerti Andre Riua su vatromet emocija. Na otprilike 100 koncerata godišnje, Riu donosi savršenu zabavu sa najpoznatijim svetskim, romantičnim i melodijama prepunim duše, kao i brojna iznenađenja, humor i vrhunske internacionalne soliste.

Zajedno sa njegovim šezdesetočlanim orkestrom ,"Johan Straus", najvećim privatnim orkestrom na svetu, harizmatični Holanđanin već trideset godina obilazi svet.

Koncertna turneja velikog majstora 2018. je u septembru posetila SAD i Kanadu, u oktobru Argentinu, u novembru Australiju, a u decembru će nastupati u Velikoj Britaniji.

Da bi se organizovao transport ove ogromne produkcije između kontinenata, postoje četiri postavke svih fenomenalnih kostima, instrumenata i pozornica.

Preko 40 miliona prodatih CD-ova i DVD-eva, 30 prvih pozicija na muzičkim listama i 500 platinum nagrada, Andre Riua čine pravim "maestrom mase", kako je to Njujork tajms u zanosu naveo.

Njegovi video-snimci na Jutjubu su premašili milijardu pregleda do sada. Kralja valcera prati 3,4 miliona fanova na Fejsbuku.

Andre Riu je u julu 2018. održao svoje godišnje fantastične koncerte na otvorenom u svom rodnom gradu Mastrihtu u Holandiji.

Prvi put, tokom 13 večeri, više od 150.000 fanova iz više od 80 država sveta pridružili su se ovim spektakularnim koncertima na Vrihjthofu.

Andre Riu je u braku više od 40 godina i sa svojom suprugom Mardžori živi u romantičnom zamku iz 1452. godine u svom rodnom gradu Mastrihtu u Holandiji. Imaju dva sina i petoro unučadi.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE