Obrenovac, 25.06.2019

PET KONCERATA ZA SEDAM DANA


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 08.01.2019.
U martu 'Dani Darka Rundeka' u Beogradu

Foto:Promo
Manifestacija "Dani Darka Rundeka u Beogradu" biće održana od 1. do 7. marta 2019. godine u Domu omladine Beograda (DOB), tokom koje će hrvatski muzičar održati čak pet koncerata. Svi nastupi će se razlikovati po repertoaru, postavama, scenografiji i prostoru.

"Jedinstvena i neponovljiva muzička manifestacija počinje 1. marta (21:00) nastupom u dvorani Amerikana" , gde će Rundek, uz pomoć mnogoljudnog pratećeg benda 'Ekipa', izvesti svojevrsni 'best of' pesama koje su obeležile njegovu karijeru, od vremena legendarnog novotalasnog 'Haustora' do danas, kaže se u saopštenju organizatora i dodaje:

"Rundek će potom 2. marta (21:00) u Amerikani održati koncert na kome će pored ređe izvođenih kompozicija, naglasak biti na novim materijalima koje trenutno stvara sa 'Ekipom'. 'Dani Darka Rundeka' nastavljaju se 4. marta (21:00) u klubu DOB-a koncertom eksperimentalnog benda 'Cul-De-Sac' u kome Rundek još od kraja osamdesetih svira bas. 'Cul-De-Sac' broji deset muzičara i jednog grafičara i svira slobodno improvizovanu muziku.

Manifestacija se 5. marta seli u veliku dvoranu DOB-a, gde će Andreja, Rundek & 'Ekipa' koncertno promovisati novi album 'Mura Mura'. Pevačica Andreja Kurelec-Košavić, Rundek i 'Ekipa' uz sudelovanje dvoje članova Cinkuša predstaviće se beogradskoj publici izvođenjem izvornih međimurskih pesama, kakvo su zabeležili na 'Mura Mura'".

Manifestacija se završavaja 7. marta (21:00) koncertom "Rundek Cargo trija" u Velikoj dvorani DOB kada će Darko sa violinistkinjom Izabel i multiinstrumentalistom Dušanom - Ducom Vranićem izvoditi pesme sa njihovih albuma "Plavi avion" i "Mostovi"...

"Dane Darka Rundeka u Beogradu" organizuje promoterska kuća "Long Play" uz podršku Doma omladine Beograda.

Ulaznice u pretprodaji na blagajni DOB-a, odnosno na svim Eventim prodajnim mestima do 15. januara koštaju: koncerti Darka Rundeka i Ekipe 1.200 dinara, Rundek Cargo trija 1.200 dinara, Andreje, Rundeka & Ekipe 1.000 dinara i Cul-De-Sac 800 dinara. Kako se navodi, od 15. januara ulaznice će biti skuplje.

Raspored koncerata:

1. mart, 21:00 Darko Rundek & Ekipa - Amerikana DOB-a

2. mart, 21:00 Darko Rundek & Ekipa - Amerikana

4. mart, 21:00 Cul De Sac - Klub DOB-a

5. mart, 21:00 Andreja, Rundek & Ekipa - Velika dvorana DOB-a

7. mart, 21:00 Rundek Cargo Trio - Velika dvorana DOB-a

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE