Obrenovac, 04.07.2020

FESTIVAL FRANCUSKOG FILMA


Izvor: Espreso.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 10.05.2019.
Gostuje reditelj Erik Laven, retrospektiva Anjes Varde

Foto:Espreso.rs
Festival francuskog filma na kom će u okviru glavnog program biti prikazano osam najnovijih francuskih filmskih ostvarenja, kao i retrospektiva svih filmova nedavno preminule rediteljke Anjes Varde biće održan od 28. maja do 1. juna u beogradskoj Kombank dvorani.

Gost Festivala biće francuski reditelj Erik Laven čiji će film "Bez filtera" otvoriti ovu kulturno-filmsku manifestaciju u prestonici.

Domaća publika imaće prilike da vidi i dva filma koja će biti prikazana na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu.

U Beograd stižu "Laka devojka" rediteljke Rebeke Zlotovski i film "Sibil" rediteljke Žistin Triet koji će zatvoriti festival 1. juna.

Među ostalim filmovima naći će se "Jaovo putovanje" reditelja Filipa Godoa, "Varda By Agnes" rediteljke Anjes Varde, "Kazanova, poslednja ljubav", reditelja Benoa Žakoa, "Osećam se dobro" reditelja Benoa Delepina i Gustava Kervena, "15 minuta rata" reditelja Freda Grivoa.

Ulaznice za Festival francuskog filma mogu se kupiti na blagajni Kombank Dvorane.

Cene ulaznica su 400 dinara po projekciji u okviru glavnog programa, a za filmove Anjes Varde cena će biti simboličnih 100 dinara.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE