Obrenovac, 24.08.2019

Nikola Pejaković - Kolja 10. novembra u Kombank dvorani (VIDEO)


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 10.08.2018.
Gitarista i pevač Nikola Pejaković - Kolja održaće u Kombank dvorani u Beogradu koncertnu promociju novog albuma '4 Prsta'

Foto:Promo
Gitarista i pevač 16. avgusta izbacuje novi album, a publika će nove numere moći uživo da čuje na beogradskom koncertu, uz pratnju Koljinog novog benda.

Gitarista i pevač Nikola Pejaković - Kolja održaće 10. novembra u Kombank dvorani u Beogradu koncertnu promociju novog albuma “4 Prsta”. 

Novi album sa čak 19 kompozicija, koji je nedavno najavljen spotom “Svaku noć je isti mrak”, ali i singlom “Može malo sutra”, Kolja će predstaviti u Kombank dvorani, gde je (tada pod imenom "Dom sindikata") zvanično održao prvi koncert u muzičkoj karijeri početkom 2015. godine. 

Pejaković je istakao da je publika u nekadašnjem Domu sindikata pokazala veliku ljubav prema njemu i njegovom bendu. 

“To veče ćemo pamtiti čitav život. Jedva čekamo da ponovimo tu noć, i da vam se dobrom svirkom i nekim novim pesmama, zahvalimo na silnoj energiji i ljubavi koju ste nam pružili. Promovisaćemo novi album "4 Prsta", kao i novu postavu benda, svirati neke stare adute i neke nove pesme koje su nam važne. Vidimo se 10. novembra, na istom mestu”, rekao je on.

Koljin novi bend čine, pored Voje Aralice (gitara) i Ivana Aleksijevića (klavir), kontrabasista Milan Pavković i bubnjar Duca Ivanišević. 

Ulaznice za Koljin beogradski koncert koštaju 1.300, 1.500, 1.800, 2.000 i 2.300 dinara, a moći će da se kupe od 10. avgusta na blagajni Kombank dvorane i preko mreže Eventim. 

Prvih 50 fanova koji isključivo na blagajni Kombank dvorane kupe po dve ulaznice (po bilo kojoj od navedenih cena) dobiće pre svih ostalih jedan CD “4 Prsta”. 

Novi album na CD-u i na digitalnim platformama objavljuje kuća "Long Play". 

Album zvanično izlazi 16. avgusta, odnosno od tada će CD biti u redovnoj prodaji u svim bolje snabdevenim muzičkim prodavnicama, kao i na internet-platformama.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE