Obrenovac, 25.08.2019

'Indexi i prijatelji' ponovo u Sava centru


Izvor: Noizz.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 10.09.2018.
Koncertni spektakl 'Indexi i prijatelji: Da sam ja netko', kao omaž kultnom sarajevskom bendu, vraća se na scenu Sava centra 4. oktobra

Foto:Goran Srdanov/Noizz.rs
Ponovo se u Beogradu okupljaju muzičari, članovi Indexa i kolege, nastavljajući koncertnu tradiciju koja traje i obnavlja se iz godine u godinu još od 2007, uz uvek rasprodane dvorane i bezvremenske pesme Indexa koje obožavaju sve generacije.

I ove će godine na koncertu svirati nekadašnji članovi kultnih Indexa - Fadil Redžić, (bas gitara), Ranko Rihtman, Neno Jurin i Kornelije Kovač (klavijature), Peco Petej (bubnjevi) i Muris Varajić (solo gitara).

U bezvremenim pesmama Indexa kakve su „Da sam ja netko“, „Sanjam“, „Bacila je sve niz rijeku“, „Sve ove godine“, „Svijet u kojem živim“, „U jednim plavim očima“, „Plima“ i mnoge druge, pridružiće im se Dado Topić, Branko Đurić-Đuro, Massimo, Saša Lošić-Loša, Neno Belan, Mladen Vojičić Tifa, Hari Mata Hari, Giuliano, Boris Novković, Zoran Predin, Dejan Cukić, Jasna Gospić-Sparavalo,Seid Memić Vajta i mnogi drugi.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE