Obrenovac, 24.08.2019

BELEF počinje 22. juna


Izvor: FoNet,Lokalne novine | Obrenovac, 12.06.2018.
Beogradski letnji festival (BELEF) pod sloganom 'U srcu BELEF' biće održan od 22. juna do 15. jula, najavila je gradska sekretarka za kulturu Ivona Jevtić.

Foto:belef.rs
Kako je saopštila gradska uprava, Ivona Jevtić je na konferenciji za novinare rekla da je ove godine Ministarstvo kulture i informisanja izdvojilo 400.000 dinara, dok je grad Beograd obezbedio 15 miliona dinara.

Ona je izrazila zahvalnost Francuskom institutu koji je pomogao sa 300.000 dinara, kao i Austrijskom kulturnom forumu i ambasadi Izraela. Manifestacija će biti održana u bašti Studentskog kulturnog centra, nedavno rekonstruisanoj Kombank dvorani (Dom sindikata), Svečanoj sali Starog dvora, atrijumu Narodnog muzeja, kao i na Kolarcu, rekla je Ivona Jevtić.

Od 13 muzičkih programa biće sedam koncerata popularne muzike, pet klasične, ali i nastup Dečjeg hora "Kolibri".

Pored toga, posetioci će imati priliku da vide pet pozorišnih predstava, pet plesnih programa i performansa, kao i dve izložbe, najavila je sekretreka kulture.

Jevtić je posebno najavila nastup čuvene bluz gitaristkinje Ane Popović i njenog benda iz SAD 6. jula u bašti Studentskog kulturnog centra.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE