Obrenovac, 25.06.2019

20 GODINA U 30 FOTOGRAFIJA


Izvor: Headliner.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 14.11.2018.
Izložba fotografija 'E-Play objektivno' od 16. novembra u Parobrodu

Foto:Nebojša Babić
Izložba fotografija “E-Play objektivno”, koja dokumentuje 20 godina postojanja alternativnog benda E-Play, biće svečano otvorena u petak, 16. novembra, u 13 časova u Ustanovi kulture Parobrod u Beogradu.

Izložba će trajati do 24. novembra, kada će iste večeri od 21 čas E-Play u dvorani Amerikana Doma omladine Beograda održati koncert kojim proslavlja dve decenije rada i promoviše aktuelni album “Sloboda”.

– Na izložbi će moći da se vidi razvoj E-play-a kroz godine sa sve promenama članova, frizura i gitara. U proteklih 20 godina radili smo sa mnogo talentovanih fotografa koji su znali da uhvate dobar trenutak, tako da je ova izložba više posvećenja njima. Biće oko 30 fotografija raznih fotografa, a među njima će svakako biti i moja omiljena fotografija sa našeg prvog nastupa kada smo bili predgrupa Boyama u SKC-u – kaže basistkinja i pevačica Maja Cvetković.

Na izložbi će biti postavljene fotografije E-Playa čiji su autori Nebojša Babić, Aleksandar Zec, Đorđje Popović, Dalibor Stanković, Nemanja Đorđević, Luka Trajković, Mikica Andrejić, Milan Radovanović, Danilo Mataruga, Marko Krunić, Bojana Janjić, Andreja Hamović, Miša Obradović i Slobodan Sarić.

Osnovan 1998. godine u Beogradu, bend E-Play je veoma brzo zauzeo značajno mesto na srpskoj rok sceni jedinstvenim zvukom koji karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne-atmosferične gitare. Tokom 20 godina postojanja bend nikada nije trčao za nametnutim ukusima gomile, što se sjajno može čuti na albumima “E-Play” ‎(2000), “Crime” ‎(2005), “Drago mi je da smo se upoznali” (2009), “Obični ljudi” (2013) i konačno “Sloboda” (2018, izdavač Long Play).

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE