Obrenovac, 16.07.2019

Film 'Vernost' od četvrtka u bioskopima (VIDEO)


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 15.08.2018.
Krimi-drama 'Vernost' reditelja Majkla Roskama, koja je premijerno prikazana u Srbiji na 46. Festu, stiže u domaće bioskope 16. avgusta, najavio je distributer 'MegaKom film'

Foto:Aleksandar Živaljević
"Vernost" je priča o tragičnoj ljubavi između visoko kotiranog gangstera i mlade devojke koja pripada visokom staležu, ispričana u pozadini brutalne vladavine kriminalne bande u Briselu.

Majkl Roskam se 2011. godine našao na listi "Top 10 reditelja čije filmove bi trebalo pogledati" magazina "Varajeti".

U filmu "Vernost" se ponovo uhvatio u koštac sa svetom bandi i kriminala, ovog puta prožimajući priču snažnim emotivnim linijama i dozom starog holivudskog glamura.

Kada Đino upozna Benedikt, rađa se ljubav na prvi pogled - strastvena, bezuslovna, vatrena.

Benedikt radi u porodičnom biznisu, a hobi joj je vožnja trkačkih automobila, dok je Đino primer dobrog, modernog i zgodnog momka koji ima tajnu koja može da ugrozi njegov i živote ljudi oko njega.

Đino i Benedikt će povesti borbu sa sudbinom kako bi spasili svoju ljubav.

"Briselske bande i trkački automobili su mi bili inspiracija za ovaj film. Međutim, nisam želeo da to bude jedina tema filma, niti da se pretvori u biografsku priču nekog gangstera. Temelj ove priče je ljubav između muškarca i žene, kao i nemogućnost održavanja njihovog odnosa. Njihova ljubav je nemoguća, ne samo zbog različitih karaktera i porekla, već i zbog udaraca koje im sudbina zadaje", objasnio je Roskam.

Glavne uloge igraju flamanski glumac Matijas Šunarts i francuska glumica Adel Eksarčopulos, poznata po debitantskoj ulozi u filmu "Plavo je najtoplija boja".

Šunarts je sarađivao sa Roskamom u njegova prethodna dva ostvarenja, a ostvario je značajne uloge i u filmovima poput "Rđe i kosti" i "Izdaje".

Film "Vernost" bio je belgijski kandidat za Oskara.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE