Obrenovac, 20.03.2019

Još šest novih filmova u bioskopima (VIDEO)


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 16.04.2018.
Srpski bioskopi bogatiji su za šest novih naslova

Foto:Printscreen
Domaći film “O bubicama i herojima” Petra Pašića stiže pred publiku sedam godina nakon završetka snimanja. Ljubavno-fantastična drama prati četiri isprepletene priče. Glavni junak Raša (Bojan Dimitrijević) radi kao čuvar u starom hotelu, gde upoznaje Heroja (Boda Ninković) zarobljenog u trenutku prošlosti, dečaka iz sirotišta (Ilija Pašić) koji pomaže Heroju da napravi film kako bi se setio šta se dogodilo, dečakovu drugaricu (Dunja Ćosić) s kojom je pobegao iz sirotišta, kao i devojku (Nataša Ninković) u koju se zaljubljuje, ali koju nikada neće moći da ima... Scenario, osim reditelja, potpisuju Dimitrije Vojnov i Nikola Pejaković.

Dva filma sličnog naslova imaju sasvim drugačiju priču. Drama “Pravo mesto” Paola Đenovezea (Savršeni stranci) prati sudbine naizgled slučajno okupljene grupe stranaca kojima je zajedničko poznanstvo sa misterioznom osobom. Ta osoba, veruju oni, poseduje moć da im ostvari bilo koju želju, ali zauzvrat traži vrlo izazovne zadatke.

Glumac Džon Krasinski režirao je horor-triler “Tiho mesto” o četvoročlanoj porodici koja mora da živi u tišini krijući se od stvorenja koja love onoga ko ispusti i najmanji zvuk. Krasinski igra glavnu ulogu uz suprugu Emili Blant. Trenutno najskuplji holivudski glumac Dvejn - Rok Džonson donosi avanturistički SF “Rampage” o gorili koju je genetski eksperiment učinio besnim monstrumom.

Italijanska tinejdžerska horor-drama "Duhovi sa Sicilije" Fabija Grasadonije i Antonija Pjace prati nestanak jednog dečaka, a "Vitni Hjuston:Biti svoja" je dokumentarac o jednom od najboljih ženskih vokala u istoriji u režiji Nika Brumfilda i Rudija Dolecala.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE