Obrenovac, 24.08.2019

NAPETO DO SAMOG KRAJA


Izvor: Kurir/Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 20.08.2018.
Pala poslednja klapa serije 'Ubice mog oca'

Foto:Vladimir Šporčić
Pala je i poslednja klapa trećeg ciklusa kriminalističke serije “Ubice moga oca”, scenarističko-rediteljskog dvojca Nataše Drakulić i Predraga - Gage Antonijevića.

Raspoložena ekipa otkrila je da će ova sezona biti izuzetno dinamična, da će biti puno neočekivanih obrta u priči, ali i da će se završiti stari slučajevi i otvoriti novi.

"Novi ciklus serije mi je doneo mnoga uzbuđenja. Aleksandar Jakovljević, lik koji tumačim, baš je naoštren da rešava situacije i najposvećeniji svom poslu u novim epizodama. Bilo je dosta akcionih scena, kao i pucnjave na splavovima, a imao sam i mnogo uviđaja, kao i jurnjave kolima po Košutnjaku. Priznajem da sam manje pucao, jer su negativci bili bolje naoružani u ovoj sezoni, pa sam tako samo odgovarao na vatru. Naravno, tu su aktuelni i kućni problemi između Aleksandra i Jelene (Nina Janković Dičić). Njega životna bujica nosi, pa ne može da malo stane i dogovori se sa njom o svemu. Novina je da Aleksandar sada živi u hotelu", u jednom dahu je ispričao glavni protagonista serije Vuk Kostić.

"Mnogi me pitaju da li ću napokon saznati ko su ubice moga oca. Što se tiče Aleksandra, on saznaje u ovom nastavku ko je ubio njegovog oca, ali stvarno ne smem više da otkrivam", ističe Vuk.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE