Obrenovac, 16.07.2019

BOGAT FEBRUAR U ZVEZDARA TEATRU


Izvor: Espreso.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 22.01.2019.
Ljubav u Savamali, Osama-Kasaba u Njujorku, gostujuće predstave...

Foto:Zvezdara Teatar/Nikola Vukelić
Za predstavu "Ljubav u Savamali", Ivana Lalića u režiji Darijana Mihajlovića u kojoj igraju Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Mina Sovtić, Branko Vidaković, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović biće četiri termina tokom sledećeg meseca, a od starih predstava se repertoara, u ovom pozorištu najavljuju "Osama - Kasaba u Njujorku", "Korešpodenciju", "Hipnozu jedne ljubavi", "Voz"...

Takođe, na repertoaru Zvezdara Teatra naći će se i tri gostujuća izvođenja. Predstava "Pad", u produkciji Centra za kulturu Svilajnac je na repertoaru 2. februara u 20 časova. Tekst za predstavu napisali su Kokan Mladenović i Branislava Ilić, reditelj je Kokan Mladenović a u predstavi igraju Branislav Trifunović, Jelena Blagojević i Nina Nešković.

Iz Niša 19. februara stiže predstava "Limunacija", nastala prema tekstu Dušana Kovačevića u režiji Nebojše Bradića, dok će 22. februara zbog velikog interesovanja ponovo gostovati predstava "Beton mahala" koju su režirali glumci Branislav Trifunović i Rifat Rifatović.

Prodaja ulaznica za februarske predstave počela je u ponedeljak.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE