Obrenovac, 22.08.2019

DINOSAURUSI ĆE JOŠ JEDNOM HODATI SRBIJOM


Izvor: Headliner.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 22.10.2018.
'Šetnja sa dinosaurusima' u maju u Štark Areni

Foto:Promo (Patrik Marfi)
Dinosaurusi će još jednom hodati Zemljom i to u predstavi koja će se održati od 3. do 5. maja 2019. godine u Štark Areni.

Predstava koju je videlo više od 9 miliona ljudi u više od 250 gradova širom sveta, “Šetnja s dinosaurusima” se vraća u Beograd u predviđenim terminima:
– petak 3. maj u 19:00 časova
– subota 4. maj u 11:00, 15:00 i 19:00 časova
– nedelja 5. maj u 11:00, 15:00 i 19:00

Spektakl čija je produkcija vredna 20 miliona dolara sadrži novu, najsavremeniju tehnologiju i čini je  najvećom i najboljom predstavom o dinosaurusa na svetu.

Internacionalno priznati dizajneri sarađivali su sa naučnicima kako bi stvorili 18 stvorenja u prirodnoj veličini – uključujući Stegosaurusa, Raptora i zastrašujućeg Tiranosaurusa reksa.

Publika svih uzrasta će imati jedinstvenu priliku da ih vidi kako šetaju, čuje kako riču i posvedoči njihovu evoluciju, u predsatvi koja traje sat i 40 minuta uz skoro kinematografski realizam.

Predstava je zasnovana na nagrađivanoj seriji BBC-a i potiče iz Australije, gde je “Šetnja sa dinosaurusima – Spektakl u Areni”, posle više godina planiranja i rada, oživela u januaru 2007. godine. Ubrzo posle toga šou je sa rekordnom posećenošću osvojio čitav svet.

“Šetnja sa dinosaurusima” posetila je i Beograd pre osam godina, u sklopu svetske turneje 2010. godine, a zbog neverovatne potražnje svi nastupi u beogradskoj areni bili su rasprodati.

Ulaznice za predstavu “Šetnja s dinosaurusima” mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, na blagajnama Štark Arene i Bilet centra.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE