Obrenovac, 28.05.2020

JESTE LI SPREMNI?


Izvor: Headliner.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 23.04.2019.
Danas počinje prodaja ulaznica za 16. Noć muzeja u Beogradu...

Foto:Promo
Danas se puštaju u prodaju ulaznice za 16. Noć muzeja, koja će 18. maja biti održana na šezedesetak lokacija širom Beograda.

Cena pretprodajne ulaznice za Noć muzeja iznosi 450 dinara dok će na dan manifestacije koštati 500 dinara.

Jedna ulaznica za Noć muzeja, kao i do sada, važi za po jedan ulazak na sve beogradske lokacije. Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Ticket Visiona u Beogradu, kao i širom Srbije.

Više informacija o prodajnim mestima mogu se pronaći na www.tickets.rs. Deca do 5 godina, uz pratnju roditelja, ne plaćaju ulaznicu.

Posetioci imaju mogućnost i da svoju muzejsku avanturu organizuju uz pomoć servisa “Moja staza” koji se takođe nalazi na sajtu manifestacije. Lista sadržaja odabranih u ovoj aplikaciji može biti podeljena sa prijateljima na društvenim mrežama ili odštampana kao lični podsetnik za Noć muzeja sa svim važnim informacijama.

Prijavljivanje na servis “Moja staza” vrši se posredstvom Facebook naloga ili e-mail adresom. Sadržaji se ubacuju klikom na simbol + koji se nalazi na svakoj stranici dešavanja ispred naslova.

Sve informacije o programu 16. Noći muzeja dostupne su na zvaničnom sajtu nocmuzeja.rs, kao i putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE