Obrenovac, 22.08.2019

KLASIČNA MUZIKA I ZVEČKA


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 30.01.2019.
Februarski koncerti za bebe Beogradske filharmonije

Foto:Beogradska filharmonija
Nova serija koncerata za bebe održaće se u utorak i sredu 12. i 13. februara, u terminima od 11 i 12.30 časova, u sali Beogradske filharmonije.

Podela besplatnih ulaznica za filharmonijske koncerte za bebe biće u ponedeljak 4. februara od 10 časova na blagajni Filharmonije (Studentski trg 11).

Program u trajanju od oko 30 minuta, prilagođen je deci uzrasta od 0 do 24 meseca, a poseta ovim koncertima predstavlja sjajno iskustvo ne samo za mališane, već i za roditelje.

Dok orkestar svira Simfoniju uspavanki, sala je pretvorena u muzičku igraonicu gde bebe neometano uživaju u klasičnoj muzici.

Za "bebeće" koncerte Beogradske filharmonije vlada ogromno interesovanje, pa se ulaznice podele takoreći odmah. Iako su kapaciteti ograničeni, da bi bebe imale najbolje uslove za uživanje u muzici, do sada je Simfoniju uspavanki čuo već veliki broj bece.

Kako bi obezbedila što većem broju bebirona da uživa u ovom nesvakidašnjem orkestarskom nastupu, Filharmonija moli roditelje koji su već doveli svoje najmlađe da se strpe do naredne sezone kada će ih dočekati nov bebeći repertoar.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE