Obrenovac, 16.07.2019

U SUSRET FINALNOJ SEZONI 'IGRE PRESTOLA' (VIDEO)


Izvor: Cdm.me,Lokalne novine | Obrenovac, 01.02.2019.
'Jedno je sigurno, bićete šokirani'

Foto:Promo
Fanovi serije “Igra priestola” s nestrpljenjem čekaju premijeru osme (poslednje sezone), koja će biti emitovana u aprilu ove godine, a jedna od glavnih glumica poručuje da je kraj – razočaravajući.

I dalje se sve drži u strogoj tajnosti, a glumci se trude da otkriju što manje detalja, ostavljajući fanove u iščekivanju. Jedna od glumica, Mejsi Vilijams nedavno je za medije izjavila da je završna sezona nešto što će razočarati mnoge.

– Mislim da niko neće biti zadovoljan završetkom. Niko ne želi da se serija završi, čak i ja volim da je gledam i jako sam ponosna na poslednju sezonu. Ali mislim da će fanovi biti šokirani krajem i da će otkriti da nema nikakve veze sa onim što su očekivali – rekla je Mejsi.

Fanovi su odmah počeli da raspravljaju o tome na koje sve načine može da se interpretira ova izjava, pasu tako neki zaključuju da treba da se pripremimo i za ono najgore.

Mejsi nije želela da otkrije konkretne detalje, a fanove je savetovala da se strpe do aprila jer će tako više uživati u seriji.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE