Obrenovac, 31.05.2020

STALONE PUŠTA POSLEDNJU KRV (VIDEO)


Izvor: Espreso.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 01.06.2019.
Objavljen trejler za peti deo RAMBA

Foto:IMDb
Objavljen je prvi trejler za peti (poslednji?) deo sage o vijetnamskom veteranu Džonu Rambu, koga na velikom platnu od 1982. godine glumi Silverster Stalone. Peti deo se simbolično zove "Rambo: Last Blood", kao referenca na prvi deo "Rambo: First Blood" i mogući nagoveštaj da će ovaj serijal akcionih filmova uskoro biti priveden kraju.

Na zvaničnom sajtu filma nema previše informacija o radnji, sem opštih mesta kako će se Rambo "suočiti sa svojom prošlošću". No pre nekoliko meseci američki mediji su pisali da u ovom filmu poznati filmski junak traga za ćerkom svog prijatelja, koja je kidnapovana. On mora da napusti svoj ranč i pređe granicu sa Meksikom kako bi je pronašao i spasio. Ubrzo uleće u sukob sa nekim od najnasilnijih kartela u Meksiku i biva uvučen u dramu s belim robljem.

Ni sam trejler ne otkriva radnju, ali daje određene rediteljske nagoveštaje o estetici filma. Pomalo nalik onome što je "Logan" bio za "X-Men" serijal, tako i peti deo Ramba predstavlja "usamljenog vuka" koji će se u stilu "sam protiv svih" boriti protiv negativaca na usamljenom ranču.

Nije samo naslov taj koji referiše na prvi deo, već i sama akcija. Vidimo Ramba kako glanca svoj nož, namešta karakteristične zamke za svoje neprijatelje (baš kao u prvom delu), te veštinu i snalažljivost ratovanja stavlja u prvi plan ispred pirotehnike.

Film stiže u bioskope 20. septembra...

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE