Obrenovac, 19.06.2019

SPEKTAKL NA TAŠU


Izvor: Novosti.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 01.07.2018.
'Dubioza kolektiv' održala sjajan koncert u Beogradu pred 7.500 posetilaca

Foto:A. Stanković
Regionalno popularni bend „Dubioza kolektiv“ održao je sinoć na Țašmajdanu, pred oko 7.500 obožavalaca, svoj prvi samostalni beogradski koncert na otvorenom i uz mnoštvo starih hitova, na impresivan način promovisao i numere sa aktuelnog albuma „Pjesmice za djecu i odrasle“. 

Posle zagrevanja uz grupu „Ljubičice“ tačno u 21.30 na sceni se pojavila „Dubioza“ i Tašmajdanom je zavladala opšta euforija, „podgrejana“ i time što se, posle nekoliko kišnih dana, nebo juče konačno razvedrilo.

Bend je koncert počeo na gromovit način („Volio BiH“), nastavio sa dobro poznatim adutima (U.S.A, „One More Time“, „Tranzicija“, „Free MP3“, „Domaćica“, „Firma Ilegal“) pa su uveliko rasplesani posetioci radosno dočekali i nove pesme koje su se sjajno uklopile u set listu – „Rijaliti“, „Pakšu“, „Internetska“...

Pred „Himnu generacije“ grupa je duhovito, u svom stilu, podelila publiku u parteru na „Srbe levo“ i „Srbe desno“. „Pionirsku“ je ukrasio prvi naš plesni hor – „DF hor“, a mališani su dobili aplauz koji će dugo pamtiti. 

Bez izuzetka i bez ijednog momenta praznog hoda, iz sveg glasa su se pevale i „Krivo je more 2“, „Kažu“, „Valter“... Sama završnica protekla je uz hitove koje „Dubioza“ standardno čuva kao adute za finiš – „Kokuz“, „Blam“, „Brijuni“... 

Grupa koja već godinama predstavlja jedinstvenu pojavu u regionu gradeći paralelno karijeru na našim prostorima, ali i širom Evrope još jednom je, sportski rečeno, trijumfovala u Beogradu. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE