Obrenovac, 25.04.2019

NAJAVIO ŠTA SE JOŠ KRČKA


Izvor: Kurir.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 01.08.2018.
STEFAN KAPIČIĆ PORUČUJE: Igraću u još dva Dedpula!

Foto:Profimedia
Naš glumac Stefan Kapičić učestvovao je u na najpoznatijoj manifestaciji posvećenoj strip junacima Komik kon, koja se održava u San Dijegu. Kapičić je zajedno s Rajanom Rejnoldsom, Brijenom Hildebrand, Zejzi Bic i drugim glumcima popularne franšize "Dedpul" predstavio drugi deo, ali su i najavili šta se još krčka u svetu strip junaka.

"Veoma sam zadovoljan što su oba 'Dedpula' zaradila više od milijardu i po dolara na svetskom boks ofisu. Ponosan sam što imam čast da budem deo franšize koja je toliko uspešna, koja je porušila skoro sve rekorde. Posebno mi je drago što sam iz Srbije i što imam priliku da svoju zemlju predstavljam na ovako važnim događajima i sa ovako sjajnom glumačkom podelom", rekao je Kapičić iz San Dijega za Kurir i dodaje:

"Biti na panelu u sali H na San Dijego Komik konu je privilegija koju ima veoma mali broj ljudi. Od kada znam za sebe, to mi je bila jedna od želja".

Ekipa na čelu s Rajanom Rejnoldsom odgovarala je na pitanja iz publike, a na oduševljenje svih, Kapičić je govoreći o svom liku Kolososu nagovestio da ih tek očekuju nove avanture.

"Jedino što zasad svi znamo i što možemo da kažemo jeste da radimo sa trećim rediteljem (u prvom delu 'Dedpula' bio je Tim Miler, u drugom Dejvid Lič), a to je Dru Godar. On je sjajan u svom poslu i jedva čekamo da vidimo scenario. Niko još ne zna kako će se priča odvijati, ali sam srećan što zahvaljujući ovom uspehu s 'Foksom' imam ugovor za još dva filma iz iste franšize i što će Kolosos biti deo X-Force ekipe", najavio je Kapičić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE