Obrenovac, 22.08.2019

'FANTASTIČAN DAN NA PLANETI ZEMLJI' (VIDEO)


Izvor: Headliner.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 01.11.2018.
Od danas u bioskopima dokumentarac sa svim divnim stvorenjima trećeg kamena od Sunca

Foto:Promo
Dokumentarac koji prati živote najrazličitijih vrsta na trećem kamenu od Sunca, film “Fantastičan dan na planeti Zemlji” danas stiže u domaće bioskope.

U našem solarnom sistemu, među bezbroj zvezda i galaksija, postoji jedna planeta na kojoj, koliko znamo, jedinoj može da nastane život.To je ova čudesna planeta Zemlja.

Naše izuzetno stanište, sa svojim kontinentima i veličanstvenim okeanima dom je velikom broju divljih i divnih stvorenja čiji dan počinje baš kao i nas ljudi – izlaskom Sunca.

Tokom jednog jedinog dana dokumentarni film “Fantastičan dan na planeti Zemlji” prati putanju Sunca od najviših planina do malih zabačenih ostrva, od egzotičnih do urbanih džungli.

Sniman je 142 dana u 22 države, a glumačku ekipu ovog filma čine životinje najrazličitijih vrsta. Savremena tehnološka otkrića omogućavaju gledaocima da iz blizine vide doživljaje čudesnih životinja: malu zebru koja prelazi reku, pingvina koji se svakog dana iznova bori za opstanak svoje porodice, jato kitova ulješura koji vole da spavaju naopako i lenjivca koji traži ljubav.

“Fantastičan dan na planeti Zemlji” vodi gledaoce na putovanje puno otkrića na kome će im samo Sunce biti vodič.

Upoznaće bića koja se bude iz svoje dremke u bujnim džunglama, zelenim ravnicama, suvim pustinjama i ledenim arktičkim predelima i kreću u svoj dan pun obaveza, u lov na hranu, na popodnevnu dremku, u pronalazak partnera, na zabavnu ili u zastrašujuću avanturu.

Putovanjem u svet narvala i pingvina, lenjivaca i ulješura, kolibrija i vodenog cveta, otkrićemo da ništa nije fascinantnije od jednog dana na ovoj planeti.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE