Obrenovac, 13.07.2020

'CRNA GUJA' SE VRAĆA NA 'MALE' EKRANE (VIDEO)


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 02.07.2019.
Rouan Atkinson 'izuzetno uzbuđen'

Foto:GettyImages/Lisa Maree Williams
Popularni britanski glumac Rouan Atkinson (64) se sprema za povratak pred kamere, i to zajedno sa svojim kolegama Tonijem Robinsonom, Stivenom Frajom i Hjuom Lorijem.

Atkinson je svojim prijateljima, prilikom nedavnog susreta, rekao da je "izuzetno uzbuđen" zbog planiranog povratka kultne komedije "Crna Guja".

Kako navodi britanski tabloid San, iako se prethodno pominjalo da bi u pitnaju moglo biti snimanje samo jedne nove epizode, ali sa sada ipak razmatra snimnje cele nove sezone, pete po redu.

Originalna serija, čije je četiri sezone Bi-Bi-Si premijerno emitovao od 1983. do 1989. godine, bila je karakteristična po tome što je svaka pokrivala drugi vremenski period.

U istom stilu, radnja planirane pete sezone bi trebalo da bude smeštena u savremeno, osdnosno današnje vreme, a u njemu će Edmund Crna Guja biti univerzitetski profesor.

Zvezde kultne serije su pristale da se ponovo okupe, nakon zajedničkog susreta u jednom londonskom klubu. Glumci su se, tom prilikom, srdačno ispričali i ismejali, i na kraju jednostavno rekli:

"Da! Hajde da uradimo to!"

Scenario pete sezone "Crne Guje" se upravo piše, naveo je izvor Sana.

Kada je četvrta sezona, koja je za temu imala dogodovštine kapetana Crnog Guje u Prvom svetskom ratu, završena, scenaristi Ričard Kertis i Ben Elton su rekli da neće biti daljih nastavaka serije.

Ekipa se, ipak, okupljala u nekoliko navrata i snimila nekoliko specijalnih epizoda.

"Kertis i Atkinson su razmišljali da se u nekoj od novih epizoda, kao gosti, pojave poznati glumci kao što su Tom Hardi ili Rasel Brend", rekao je izvor lista.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE