Obrenovac, 10.07.2020

DA LI JE 'THE WITCHER' NOVI GOT? (VIDEO)


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 03.07.2019.
Stiže nova serija epske naučne fantastike

Foto:IMDb/Promo
Serija "Igra prestola" završena je pre više od mesec dana, a sada je na pomolu nova serija epske naučne fantastike.

U pitanju je Netfliksova serija "Veštac" (The Witcher) koja bi trebalo da ispuni očekivanja, ali i prazninu nastalu kod ljubitelja ovog žanra sada kada se završio GoT.

Sada su izašle fotografije sa snimanja serije i to po onome što se vidi, deluje da će fanovi dobiti novu seriju koju će da gledaju iz nedelje u nedelju.

Henri Kavil, koji igra glavnu ulogu u ovoj seriji na Instagramu je objavio da je snimanje završeno u maju i da bi ljubitelji ovog žanra prvu epizodu mogli da odgledaju na jesen.

Netfliks je još prošle godine izbacio kratak tizer trejler, pokazavši obožavaocima prvi pogled na Kavila u liku Geralta, s njegovim zaštitnim znakom u obliku srebrne kose koju će mnogi prepoznati po videoigrama.

Vičer je adaptacija romana i kratkih priča poljskog autora Andrzeja Zapkovskog, prema kojima je napravljeno nekoliko hit igara, a "Witcher 3: The Wild Hunt" mnogi svrstavaju u vrh ne samo žanra, već i videoigara generalno.

Radnja je smeštena u alternativni srednjovekovni svet i prati Geralta, putujućeg lovca na čudovišta, odnosno vešca koji je od mladosti treniran da se bori sa svim vrstama čudovišta.

Nije poznato na temelju kojeg materijala je tačno nastala prva sezona, iako uključivanje princeze Kiri i kraljice Kalante sugerišu da će pratiti prvu knjigu iz glavne sage.

"Geralt iz Rivije, usamljeni lovac na čudovišta, bori se da pronađe svoje mesto u svetu u kojem se ljudi često pokazuju gorim od zveri. Ali kad ga sudbina usmeri prema moćnoj čarobnici i mladoj princezi s opasnom tajnom, njih troje moraju da nauče zajedno da se snađu na sve nestabilnijem kontinentu", navodi se u scenariju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE