Obrenovac, 22.08.2019

JEDNOG DANA U 'SEDAM I PETNAEST' (VIDEO)


Izvor: Bosonoga.com,Lokalne novine | Obrenovac, 04.02.2019.
'Tom i Džeri' se spremaju za veliko platno

Foto:Promo
Poznato je da studio Warner Bros već neko vreme vredno radi na tome da animirani klasik “Tom i Džeri” oživi na velikim ekranima. S tim u vezi, isplivala je samo jedna hint-fotografija na kojoj je prikazan prvi konceptualni rad za ovaj hibrid animiranog i igranog filma.

Za sada je poznato da je koncept postavljen tako da produkcija snima stvarni svet, dok će Toma i Džerija naknadno dodati animacijom.

Mačak i miš neće imati glasove, već će se njihova interakcija svesti na fizičku komediju koja nam je dobro poznata iz animiranog klasika.

Fotografija koju je objavio Danijel Ričman na svom Twitter nalogu, a na kojoj se nalazi Dženifer Lorens, ostavlja nam prostor da u nedostatku konkretnijih informacija neke stvari zaključimo sami.

Danijel je ispod fotografije objasnio da konceptualni rad koji je objavljen, govori samo o tome koga bi studio želeo u svom filmu, s obzirom na to da još uvek niko nije angažovan na projektu.

Fotografiju prati Danijelov zaključak da je to “svojevrsna potvrda da će glavnu ulogu ipak tumačiti žena”.

Vilijam Hana i Džozef Barbera su bili prvi scenaristi i režiseri kratkih crtanih filmova koji prikazuju rivalstvo između mačka i miševa. U primarnoj postavci, ovaj crtani film koji je bio neizostavan deo detinjstva brojnih generacija, realizovan je od 1940. do 1958. godine, u 114 epizoda.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE