Obrenovac, 25.06.2019

JOŠ JEDNA LISTA I JOŠ JEDAN OSVRT


Izvor: TorrentFreak,Lokalne novine | Obrenovac, 05.01.2019.
Evo šta je zajedničko svim serijama u 2018. godini

Foto:Promo
Na kraju svake godine sajt TorrentFreak pravi listu serija koje su bile najpopularnije među piratima.

Kako u 2018. godini nije bilo novih epizoda "Igre prestola" (Game of Thrones), titula je bila ugrožena i "Okružen mrtvima" (The Walking Dead) je iskoristio ovu priliku kako bi postao najpopularnija piratizovana serija na svetu u 2018. godini. "Munja" (The Flash) je na drugom mestu, a "Štreberi" (The Big Bang Theory) zaokružuju prva tri mesta.

Međutim, ova smena na tronu nije potpuno iznenađenje, jer je serija AMC već bila drugoplasirana od 2014. godine. Epizode serije "Okružen mrtvima" su preuzete milion puta, a trenutno se emituje deveta sezona. Serija će se možda nastaviti još nekoliko godina, jer su producenti ranije rekli da imaju dovoljno materijala da je održe u životu još nekoliko sezona.

Pored promena na vrhu, ima i nekoliko manjih promena u samoj listi. Većina serija koje su se našle u prvih deset na ovoj listi su barem jednom ranije u prethodnim godinama bile na njoj. Međutim, ima i onih koje se nisu pojavljivale ranije, pa je tako "Titani" (Titans) najbolje rangirani novajlija i nalazi se na petom mestu.

Važno je napomenuti da BitTorrent saobraćaj čini samo mali deo piraterije. Mnogi ljudi danas koriste striming sajtove i servise koji uglavnom ne prijavljuju statistiku. S tim na umu, bez obzira na to što je "Igra prestola" isključena 2018. godine, to ne znači da se serija ne piratizuje. Torenti koji sadrže paket svih sezona GoT-a ostaju i dalje najtraženiji na torrent sajtovima, piše PC press.

U stvari, ako se računaju sva preuzimanja iz prethodnih epizoda i sezona, GoT će verovatno i dalje biti na vrhu. Ovo je takođe ono što IKnowWhatYouDownload predlaže.

Dakle, nema sumnje da će GoT imati grandiozan povratak ove godine kada se bude puštala završna sezona.

Ovo je lista serija koje su najviše preuzimane sa Torenta širom sveta (podaci važe za jednu epizodu koja je najviše preuzimana):

The Walking Dead (prošle godine 2.)

The Flash (prošle godine 3.)

The Big Bang Theory (prošle godine 4.)

Vikings (prošle godine 8.)

Titans (prošle godine /)

Arrow (prošle godine 10.)

Supernatural (prošle godine /)

Westworld (prošle godine /)

DC’s Legends of Tomorrow (prošle godine /)

Suits (prošle godine /)

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE