Obrenovac, 22.05.2019

Dramatični triler o sudbini nerođenog deteta (VIDEO)


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 06.07.2018.
'Jedna vrsta porodice' i u domaćim bioskopima

Foto:Promo
Argentinski dramski triler "Jedna vrsta porodice" (Una especie de familia) Dijega Lermana stigao je u domaće bioskope.

Kako najavljuju iz distributerske kuće "2i Film", reč je o driljivom, moralnom trileru o sudbini i pravima nerođenog deteta.

Malena (Barbara Leni) je uspešna doktorka, srednjih godina, kojoj se ukazuje prilika života i mogućnost da postane majka bebe koju treba da usvoji. Ona leti iz Buenos Ajresa da bude prisutna na rođenju dečaka, međutim kada se dete rodi, suočena je sa ucenama biološke porodice. Prvobitni dogovor pada u vodu, a proces usvajanja se komplikuje pravnim i moralnim dvosmislenostima.

Iako se sve čini jednostavnim, malo po malo, stvari se komplikuju kada se u igru umeša pitanje novca i osnovnih potreba. Malena preuzima rizik i polazi na neizvesno putovanje zaražena moralnim i pravnim dilemama. Na tom putu i sama će otkriti koliko daleko je spremna da ode da bi dobila šta želi.

Film će se prikazivati u Beogradu u bioskopu Art Kolarac, Kulturnim centrima u Lazarevcu, Kruševcu, Kraljevu, Vrnjačkoj Banji, Cinestar bioskopima u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu, kao i u bioskopu Cadmus Budva.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE