Obrenovac, 13.07.2020

POPULARNE PRIČE DOBIJAJU SVOJE NOVE VERZIJE


Izvor: City Magazine,Lokalne novine | Obrenovac, 06.08.2019.
Ovo su filmovi čije ćemo rimejkove dobiti uskoro

Foto:IMDb
Čini se da sve popularne priče dobijaju svoje nove verzije, bilo da se radi o rimejkovima starih filmova ili pretvaranja književnih dela u serije. Kompanija Dizni poslednjih godina vredno radi na pravljenju igranih verzija svojih popularnih crtaća, ali ona nipošto nije jedina koja pokušava da ponovo unovči već snimljenu priču.

Saznajte u nastavku kojih pet rimejkova ćemo biti u prilici da gledamo u bioskopu i na malim ekranima u narednom periodu.

1. Letopisi Narnije

Netflix je otkupio prava za adaptaciju serije romana Letopisi Narnije K. S. Luisa. Oni su već mnogo puta pretvoreni u radio drame, pozorišne predstave, serije, a početkom novog milenijuma su izašla i tri visokobudžetna filma koja se baziraju na ovim knjigama. Najavljeno je da će književni svet Narnije biti inspiracija za nekoliko filmova, a u planu je i jedna serija.

2. Mala sirena

Odmah pošto je studio Dizni završio igrane verzije crtanih filmova Lepotica i zver, Kralj lavova i Aladin, počelo se sa planiranjem rimejka Male sirene. Dugo se spekulisalo koja će mlada glumica imati čast da igra glavnu junakinju Arijel. Mnoga imena su bila u igri, ali je upravo objavljeno da je izbor pao na Hali Bejli.

3. Gospodar prstenova

Amazon Prime će pokušati da Tolkinovoj priči da drugi život. U planu je snimanje serije o periodu u istoriji Srednje zemlje pre događanja u Družini prstenova, prvoj knjizi u ovoj trilogiji romana. Budžet za seriju će navodno iznositi neverovatnih 500 miliona dolara.

4. Sam u kući

Rajan Rejnolds će biti producent nove verzije za odrasle filmskog hita Sam u kući. On će verovatno tumačiti i glavnog lika u filmu. To će biti priča o jednom luzeru koji u situaciji kada je pod uticajem narkotika mora da se suoči sa lopovima koji su mu provalili u kuću. Film će se najverovatnije zvati Stoned alone, ali to još uvek nije zvanično potvrđeno.

5. Tom i Džeri

Studio Warner Bros. će 2021. izbaciti rimejk Toma i Džerija. Oni će stvoriti mešavinu igranog i animiranog filma, a naši omiljeni mačak i miš neće ništa pričati u ovom ostvarenju, baš kako je bilo i u originalnoj crtanoj seriji.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE