Obrenovac, 22.08.2019

VELIKO FINALE 'OSVETNIKA' (VIDEO)


Izvor: B92/N1,Lokalne novine | Obrenovac, 07.02.2019.
Sve će biti rešeno u tri sata!

Foto:Promo/IMDb
Prema rečima reditelja Entonija i Džoa Rusoa, reakcije na probne projekcije filma "Avengers: Endgame" su sjajne, navodi Screenrant.

Studio Marvel nastavlja da sa kampanjom uoči njihovog velikog finala prethodna 22 MCU filma. "Avengers: Endgame" će pokazati posledice nakon dešavanja koje smo videli u "Avengers: Infinity War", i ovim filmom će se dostići vrhunac MCU franšize do ove tačke, piše Stripblog.

Postoji mnogo likova i priča sa kojima "Avengers: Endgame" treba da se suoči, ali glavna je kako će se popraviti ono što je Tanos izzavao pucanjem prstiju u filmu "Infinity War". Teorije i spekulacije o ovome dominiraju u svim razgovorima. Isto tako, fanove jako zanima koliko će dugo trajati Avengers: Endgame. Braća Ruso su prethodno izjavili kako će Endgame trajati duže nego Infinity War, koji je trajao oko dva i po sata.

Kolider je imao priliku da nedavno razgovara sa braćom Ruso, zatražili su informacije o trajanju filma na šta su dobili odgovor: "Još uvek smo na trosatnom vremenu".

Iako još postoji nekoliko nedelja uređivanja filma, braća Ruso veruju da je nužno da film traje tri sata. Počeli su sa testiranjem upravo trosatne verzije na šta su kako tvrde dobili odlične povratne reakcije.

"Mislim da studio juri najbolju moguću priču. Trenutno mislimo da film izgleda dobro, dobili smo odlične reakcije od naše publike za testiranje i osećamo se veoma dobro sa tim. Još radimo na tome. Opet, ovo je film o kulminaciji 22 prethodna filma i mnogo je pripovedanja u njemu."

"Emocije su suštinski deo toga za nas. Kada želite da ispričate jako komplikovanu priču i želite snažne emocionalne trenutke sa likovima to zahteva određenu količinu. Ova priča zahteva količinu od tri sata.”

"Ova dužina nam govori da jedva da smo videli bilo šta u trejleru i televizijskom spotu koji je objavljen, u odnosu na ono što nas očekuje u bioskopima. Najbolja informacija za fanove što se tiče ovog citata braće Ruso jeste da su reakcije na ovaj trosatni kat do sada bile odlične."

Entoni Ruso je kasnije izjavio kako su imali četiri projekcije filma do sada, te da tokom prve tri niko nije otišao na pauzu tokom filma, što smatraju kao dobar znak za sam tempo filma i priču koju nosi.

Trosatna projekcija filma je nešto što se protivi holivudskom uobičajenom modelu koji praktikuje što više projekcija u toku dana kako bi se povećala novčana dobit. Sa tri sata "Avengers: Endgame" filma, broj projekcija će morati biti ograničen. Ovo ipak ne bi trebalo da predstavlja problem ako se u obzir uzme interesovanje za ovaj blokbaster.

Avengers: Endgame izlazi 26. aprila.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE