Obrenovac, 13.07.2020

DA LI ISTA SUDBINA ČEKA I SERIJU?


Izvor: Telegraf.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 08.07.2019.
Osvanuo neočekivan kraj 'The Walking Dead' stripa

Foto:Promo
Potpuno neočekivano serija stripova "Okružen mrtvima" (The Walking Dead) došla je do kraja u 193. izdanju.

Radnja stripova, na osnovu kojih je bazirana jedna od najgledanijih serija poslednjih godina, završila se kako je malo ko od brojnih fanova očekivao.

- Morao sam da ispričam svoju priču kako sam želeo i da je okončam po svojim uslovima, bez tuđih uticaja - rekao je kreator Robert Kirkman.

A završio ju je baš u "The Walking Dead" stilu. Karl i Sofija, koji su se oboje pojavili u seriji kao deca, ali su odavno ubijeni, sada žive na farmi sa ćerkom (6) kojoj su dali ime Andrea, po liku koji u seriji igra Lori Holden.

Zombiji, nažalost, nisu istrebljeni i lek nije pronađen. Uprkos tome, civilizacija je uspela da se obrazuje, a predvodi je Magi, koja je sada predsednica.

Deluje kao da je do poslednje priče prošlo barem 10 godina. Za svet mrtvi više nisu velika pretnja.Ljudski svet je ponovo stao na noge.

Heršel, unuk lika koji je umro u 5. sezoni serije, sada živi od toga što mrtve kao u zoo vrtu pokazuje posetiocima i naplaćuje im ulaz. Ovo je kasnije zabranjeno zakonom od strane Mišon.

Rik Grajms je u stripovima ubijen prošlog meseca, a priča se završava tako što Karl čita Andrei pričo o svom oci u kako je on oblikovao svet u kome žive danas.

Da li će se nešto od ovog desiti i u seriji ostaje da se vidi. Ovakva postavka stvari producentima ipak daje mogućnost da ono što im se dopada iskoriste, a možda i da dalje nastave po svome, kako odgovara TV narativu.

Serija se za svoju 10. sezonu vraća u oktobru ove godine.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE